Najnovšie recenzie zo sekcie Prepäťové ochrany
- splnil očakávanie
- žiadna
spoľahlivý a overený produkt
- ok
- doporučujem
- žiadna
OK
Už roky používam ochrany Belkin, táto má navyše veľmi pekný dizajn a USB porty.
zatial nenastala situácia aby mohol (chrániť/vypnúť)
- Prepätova ochrana proti vykyvom napetia v sieti.
Prepätovu ochranu od firmy SCHNEIDER ELEKTRIC a jej oartnerskej firmy APC uz nekupim, lebo po dvoch rokoch mi odisiel vypinac a prepätová ochrana nebola ani kazdy den pouzivana.Po skonceni zaruky 2.rokov sa nikto s vami bavit nebude.
Zásuvka funguje bez problémov. Konštrukcia pôsobí dosť masívne, vyzerá že v kancelárskych podmienkach vydrží dlho. Snáď bude fungovať aj prepäťová ochrana, keď ju bude treba.
- super cena
- praktické
APC Essential SurgeArrest 5 zásuviek (PM5-FR)
Registrovaný používateľ
Pridané: 22. novembra 2020
(naposledy upravené 14. decembra 2020)
- Jedna zásuvka má viac miesta po stranách pre možnosť pripojenia širšieho napájacieho adaptéra.
- Tuhý vypínač s krátkou životnosťou. Pri vypínaní často počuť prskanie. Bolo by vhodnejšie osádzať vypínačom s lepšie 'sprevodovaným' vypínacím mechanizmom.
Bežná prepäťová ochrana na predlžovačke kategórie 3 (resp. C) s LED indikáciou stavov.
Odporúčam len v prípade, že sa nebude používať vypínač.
NAJSKOR SOM NEVEDELA,NACO TO JE,ALE ZISTILA SOM,ZE JE TO SKVELA VEC,KTORU URCITE POUZIJEM.PATRI VAM MOJE VELKE DAKUJEM.,ANKA
- výhodný pomer cena / vlastnosti
- Akčná cena bola veľmi dobrá.
Predlzovacka, prepatovka, rozosmicka co k tomu viac dodat. Mam doma ten isty model co ma navyse ochranu koaxu a telefonneho kabla uz nejakych par rokov a zatial funguje lepsie ako predosla rada, ktora lepsie farbene z mojho pohladu vyzerala.(Ten tmavy model co bol predtym)
APC Essential SurgeArrest 5 zásuviek + USB (PM5U-FR)
Pridané: 25. októbra 2020
(naposledy upravené 30. októbra 2020)
Zakúpený v Gigastore
Funguje ako má. USB pekne nabíja pripojené zariadenia.
- Za tie peniaze veĺmi slušne.
- Zatiaĺ nič,funguje ako ma.
- možnosť dať vývod kábla z pravej aj ľavej strany
- dĺžka kábla - hľadal som dlho, kým som našiel aspoň 1,8m
trochu viac masívnejšia ako som čakal podľa obrázka
- Pekný dizajn
- Oeskorené zapínanie slave zasuviek, pri menšom zaťažení master zasuvky zapne slave zásuvky s opozdením a po pár sekundách ich vypne.
ok
Splnila očakávania. Žiadne problémy.
Zobrazujem 181 - 200 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...8 9 [ 10 ] 11 12...25 Ďalšie »