Najnovšie recenzie zo sekcie Prepäťové ochrany
Pre bežné vyrovnanie a upravenie napätia postačuje, no nečkajte zázrak. Reguluje v 5V odskokoch a to pomocou prepínania jednotlivých relé. Výstup je čistý sínus no extrémne veľké skoky sa prejavia na výstupe s 5% odchýlkou ako je to písané aj v manuáli. Čo by som vyzdvihol, že meranie na výstupe sa líši, na displeji neustále svieti 230V no v realite kolíše v hodnotách 5%. V pohode zvláda odber do 800W bez ventilátora pri bytovej teplote 25°C, pri väčšom odbere sa zapína ventilátor ktorý nemá plynulú reguláciu otáčok. Pre tých ktorí majú citlivú kvalitnú HiFi zostavu odporúčam aby si dokúpili menič sínusový z 230V na 220V.
Záver:
Solídne zariadenie za 85€.
Väčšiu hodnotu určite nemá.
Pozor 3KV KEMOT SER-3000 URZ3414 sa dodáva bez prívodného kábla.
Zapojenie si vyžaduje aspoň základnú vedomosť zapájania fázy!
- výrobok nie je možné napr. priskrutkovať na bočnú stranu skrinky a pod.
- Spokojnosť
Funguje.
Zatiaľ spokojnosť hlavne s dĺžkou kábla ktorý dosiahne všade kam potrebujem v byte pri vysávaní potrebujem, bez nutnosti prepínania vysávača alebo iných krátkych predĺžiovačiek do iných zásuviek.
- vysoka prudova odolnost za dobru cenu
- viac zásuviek na PC a iné spotrebiče
- žiadná
- OK
- Funguje dobre dúfam, že sa osvedčí aj v budúcnosti.
- USB porty sa dajú použiť aj na napájanie pre niektoré zariadenia.
- Vyhovuje mi atypický vzhľad prepäťovky so zásuvkami na bočnej strane.
- Výrobok je OK, len škoda, že APC neponúka variantu s 8 zásuvkami + USB nabíjanie.
Odporúčam.
Vďaka atypickému vzhľadu a umiestneniu zásuviek na bok som mohol prepäťovku umiestniť na skrinku tesne medzi stenu a TV. Pričom zásuvka nie je takmer vidieť a žiadna z vidlíc a adaptérov, ktoré sú v prepäťovke si vzájomne nezavadzajú a môžem teda plnohodnotne využiť všetky zásuvky.
Teoreticky by USB porty mohli utiahnuť aj napájanie Raspberry PI3. Zatiaľ som to otestoval len na napájanie Xiaomi MI TV Stick a funguje to dobre. Samozrejmosťou je rýchle dobíjanie rôznych zariadení.
- akurát
- , že je to polská výroba ?
- výhoda : cena
- dostatočný počet zásuviek
ok
- mozne zataz: 16A
- kompaktne
- ok
produkt ok
Predlzovacka s prepetovou ochranou. Sluzi zatial ako ma
- Produkt spĺňa požiadavky uvedené v popise produktu
- Dobra cena.
- Dobrá cena za dobrú kvalitu.
- Je tam aj záruka na domáce elektrospotrebiče do 50.000 €
- Som 100% spokojný
Super výrobok za prijatelnú cenu. Záruka na spotrebiče do 50.000 € 100% Spokojnosť
spĺňa očakávania
Zobrazujem 141 - 160 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Ďalšie »