Najnovšie recenzie zo sekcie Prepäťové ochrany
- jednoduché a účelné
- zatial nič
som spokojný
Philips SPN5087E
Pridané: 13. mája 2014
(naposledy upravené 13. mája 2014)
Zakúpený v lacne-nakupy.sk
spokojnost mam ich viac
- Niektoré koncovky nedoliehajú ako by mali...
Keby sa mi chcelo s tým zapodievať poslal by som tento produkt obratom späť ale robiť si starosti kvôli 14 eurovému produktu nebudem.
- znacka
- dizajn
- nic
Prepatovky od APC pouziva cela moja rodina a vsetko je OK
spĺňa presne to,na čo je určený
- ochrana TV kábla,2 m prívodný kábel
- len 4 ks zásuviek
potreboval som ochrániť novú plazmu,tak uvidíme(aj tak si osobne myslím,že tieto prepeťovky si kupujeme len pre lepší spánok). cca 20 rokov dozadu som mal osobnú skúsenosť s bleskom v rod.dome,verte či nie -nič vás neochráni na 100%.
- Pohodlna sprava perifernych zariadeni pripojenych k PC, co znamena, ze po vypnuti PC nie je potrebne vypinat aj ostatne zariadenia (monitor, reproduktory a pod.).
- Moznost zapnut vsetky slave zasuvky samostatnym vypinacom
- Nemoznost vypnut celu zasuvku samostatnym vypinacom
Po nastaveni spravnej citlivosti pre master zasuvku je beh vypinania slave zasuviek bez problemov. Pri vypnutom zariadeni na master zasuvke sa daju samostatnym vypinacom zapnut slave zasuvky (v pripade, ze potrebujete napr. dat nabit telefot a pod.).
Som spokojny.
- Nízka cena. Vysoká kvalita
Skvelá ochrana elektroniky v domácnosti
- pretože potrebujem chrániť počítač -zaujala ma farba že nie je biela tá sa k čiernym počítačom nehodí
-dobrá cena -som rada že som nemusela platiť poštovné
- odporúčanie od známeho
- chrániť el. spotrebiče
- zatiaľ neviem
spokojnosť
funguje zatial normalne, ziadne chyby a zavady sa zatial neobjavili :)
mám ju krátko ale zatiaľ funguje, uvidíme či zdrží aj pri búrke
- .
- .
- spokojnosť
spokojnosť
- Ochrana počítača
super
- praktickosť
Tento produkt som získal zadarmo k monitoru acer pri nákupe z Alzy. Robí to čo má, pripájam na ňu svoju domácu kanceláriu. Vrelo odporúčam.
som spokojná
- nehorľavý materiál
- podsvietený vypínač
- estetický dizajn
- zatiaľ nič
dostatočne dlhá šnúra,
- Nefunkcne
Nefunguje to, je to lacna napodobnina predlzovacky
Zobrazujem 401 - 420 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Ďalšie »