Najnovšie recenzie zo sekcie Prepäťové ochrany
potreba pre PC, cena/kvalita
O.K.
- dobrá cena
zatiaľ slúži,prepäťovú ochranu neviem posúdiť
bez problémov.
- jednoducha prepetova ochrana do domacnosti
- napr k pripojeniu drahsej elektroniky (telka, ..)
- vyhodna cena
- relativne dobre parametre
oplati sa
- Poctivá konštrukcia
- 3 vypínateľné a 3 vždy zapnuté zásuvky
- Dlhá šnúra
S týmto riešením som spokojný; človek však jeho (ne)kvalitu dokáže ohodnotiť až po kritickej udalosti, proti ktorej je zariadenie určené. Zatiaľ 'svetielko' svieti, vypínač vypína a predlžovač predlžuje ;)
- Kvalitka do APC.
- Žiadne.
Super.
Používam viaceré prepäťové ochrany Belkin a zatiaľ fungujú bez problémov.
- značka
- kvalitné vyhotovenie
- hrubý prívodný kábel
- miesto na navytie prebytočného kábla
- svetelná signalizácia stavu
- vypínač
kvalita za dobrú cenu, proste nie je čo riešiť. Nevidím zmysel kupovať prepäťovô "ochranu" za 5€, aby som bol spokojný, že mám prepäťovú ochranu. Radšej kúpiť drahšiu, poriadnu, značkovú, ktorá splní svoj účel. Väčšina lacných prepäťových ochrán, sú iba jednorázové, takže buď treba zohňať novú poistku a vymeniť ju, alebo kúpiť novú, čo z dlhdobejšieho hľadiska tú lacnú predraží. Skôr investovať do drahšej, ktorú stačí vypnúť/zapnúť a tým sa zresetuje a je nadalej 100% funkčná, čo signalizuje modrá a červená diodka. Tieto majú primeranú intenzitu, čiže ak aj ich vidno, tak nevadia.
- super
Už mám jednu prepäťovú ochranu Belkin na TV, takže s kúpou PC som objednal znovu túto značku.
ticha, funkcna a hlavne 3 zasuvky su stale napajane
- pekny vzhlad
ok
- Prijatelna cena a parametre vyrobku.
U tychto vyrobkov je problem zhodnotit, kedy mi vyrobok pomohol. Verim tomu, co vyrobca garantuje a mam kludnejsi spánok.
- ok
- Spolahlivosť
Používam tri druhy prepäťových ochrán a APCečko je najspoľahlivejšia a doteraz mi vydržala najdlhšie, lebo na ostatných druhoch po čase odchádza vypínač.
- Cena, účel
- Zaberie svojou veľkosťou aj druhú zásuvku.
Som spokojný s tovarom.
- vertikálne prichytenie (na stenu, skrinku apod.)
- pre tento orientácia vidlíc za sebou, všeobecne asi zbytočný výrobok na tejto úrovni ochrany
Asi pre bytový dom všeobecne zbytočný typ výrobku - ochrana na tejto úrovni. Všeobecne sám o sebe pred bleskom iste neochráni, a umiestnením pred spotrebičom asi ani nie pri vyšších prúdoch nie, no tie sú takmer veľmi nepravdepodobné.
Nevýhodou u tohto je orientácia vidlice pozdĺžne, tak vedľa seba neumiestnite napr. nabíjačky s trafo.
- Po stránke dizajnu splnil očakávania - priestor medzi zásuvkami dostatočný aj pre väčšie transformátory.
- Možno mojou blbosťou, ale nevšimol som si v popise, že by táto prepäťovka nebola vhodná na počítače, len na menšie spotrebiče v domácnosti
Celkovo OK, ale pozor na typ, ktorý vyberáte.
- Spoľahlivé zariadnie
nemám výhrady
- 23 mesiacov sa tvarila ako doverihodna ochrana
- V 24mesiaci použivania začala v noci iskriť, vydavať silný praskavy zvuk a vyhadzovala istič...Pri pokuse nahodenia ističa, prepäťovka explodovala. Koberec v okoli ohoreny.. Zasuvka v stene po skontroľovani odbornikom bola v poriadku...Predstava, že sme mohli vyhorieť pri tom iskreni je hrôzostrašna.. Nepovažujem tento výrobok za ochranu !!!
Tento produkt by som už nikdy viac nekupil... Možno to bol iba chybný kus
Zobrazujem 421 - 440 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...20 21 [ 22 ] 23 24...25 Ďalšie »